Afmontage

Wij helpen je graag bij de afmontage van de fiets die je bestelt bij ons. Onze fietsen zijn voor 85% of voor 95% afgemonteerd door een specialist;

 

       Dit houdt bij 85% in, dat het stuur, voorwiel, voorspatbord, zadel en trappers nog afgemonteerd dienen te worden. Alle boutjes en moertjes worden uiteraard meegeleverd. Je hoeft dus niet extra afmontage materiaal bij te kopen, alles wat je nodig hebt zit in het pakket.

 

       Dit houdt bij 95% in, dat het stuur, de trappers en eventueel zijwielen nog afgemonteerd dienen te worden. Ook hierbij wordt al het materiaal meegeleverd om zo snel mogelijk te kunnen genieten van de fiets.

 

Op onze website staat vermeld op welke manier de fietsen zijn afgemonteerd. Dit staat altijd omschreven in de titel en omschrijving van de fiets die je aantreft. Om het wat makkelijker te maken voor je, is het mogelijk om te filteren op de mate waarin de fiets is afgemonteerd. De filterkolom staat links aangegeven op elke productpagina, zo kun je heel snel en gemakkelijk zoeken op de wensen van jouw aankoop. 

 

Mocht je er toch niet uitkomen bij de montage van de fiets dan staan wij altijd klaar voor uw vragen. Mail dan even naar info@kinderfietsfabriek.nl