Betaal- en retourbeleid

Wilt u iets retourneren? Lees dan eerst ons retourbeleid.

Retourbeleid

De retourvoorwaarden vind je hieronder. Bij Kinderfiets Fabriek mag je altijd rustig over de aankoop nadenken. Wil je een van onze producten terugsturen binnen? Dat kan altijd binnen het zichttermijn. Hierboven staat het retouradres vermeld. 

De klant heeft altijd een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Echter zouden we het wel waarderen als je aangeeft waarom je het product retour stuurt, zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.
 
Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Het product mag dus niet afgemonteerd zijn.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor de rekening van de klant.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren met hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. Tevens kun je gebruik maken van onderstaand retourformulier.
 

Kinderfiets Fabriek vergoedt alle betalingen van de klant, inclusief eventuele leveringskosten die door Kinderfiets Fabriek in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de klant hem de herroeping meldt. Tenzij Kinderfiets Fabriek aanbiedt het product zelf af te halen, wachten wij met terugbetalen tot we het product hebben ontvangen of tot de klant aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de klant heeft gebruikt, tenzij de klant instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de klant.

Als de klant heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, betalen we de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug.

Betaalbeleid

Wij vermelden de prijzen in onze webshop altijd inclusief de wettelijke 21% BTW. Kinderfiets Fabriek biedt diverse betaalmethodes aan op de webshop om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. De klant heeft de mogelijkheid om te betalen via iDeal, SEPA Overboeking, ING Homepay, Klarna, Bankcontact, Creditcard of Paypal te betalen. Wil je liever achteraf betalen? Dat kan met Klarna.